Scootmobiel Den Haag

Zorgeloos rijden in uw scootmobiel

Bent u invalide en bent u op zoek naar een vervoermiddel waarmee u als invalide zorgeloos kunt rondrijden. Neem dan eens contact op met Scootmobielaanhuis. Want wij leveren scootmobielen van de hoogste kwaliteit en geven daar ook nog eens de beste service op. Zoekt u dus een scootmobiel in Den Haag zoek dan niet verder en neem een kijkje op onze website voor al onze aanbiedingen.

Een beste leverancier van scootmobielen

We durven dit best te zeggen wat wij zijn uitverkozen tot scootmobielwinkel van de maand april in 2014. Scootmobielaanhuis is dus niet zomaar de eerste de beste winkel waar u uw scootmobiel in Den Haag aan kunt schaffen. Profiteer van deze kwaliteit door ook uw scootmobiel aan te schaffen bij ons om uzelf er op die manier van te verzekeren dat u zorgeloos rond kunt rijden in Den Haag.

Een gebruikte of een nieuwe kopen

Wij leveren niet alleen maar nieuwe maar ook gebruikte scootmobiels in Den Haag. Een scootmobiel kopen bij ons is op die manier wel heel erg eenvoudig want u kunt bij ons voor vrijwel elk budget het model vinden dat binnen uw mogelijkheden past. Op al onze tweedehands modellen geven wij 3 maanden garantie. En u kunt er ook van verzekerd zijn dat uw scootmobiel in Den Haag wordt afgeleverd zonder gebreken.

scootmobiel in Den Haag Kopen

Denk ook eens aan leasen of huren

Waarom zou u kopen wanneer u weet dat u maar een beperkte periode nodig heeft om dit invalide vervoermiddel te gebruiken? Of overdenk de voordelen van het leasen. Een scootmobiel huren heeft voordelen zoals een beperkte duur, geen onderhoudskosten en zekerheid over het bedrag wat betaald moet worden over de huurperiode.

Ook voor het onderhoud

Wij leveren niet alleen de scootmobiels maar wij onderhouden ze ook. Onze vaklieden staan geheel voor u klaar om uw vervoermiddel in top conditie te houden en staan er garant voor dat u dagelijks zonder zorgen kunt rondrijden.

Wat zijn onze mogelijkheden

Hieronder kunt u een opsomming lezen wat er allemaal mogelijk is bij ons.

  • Nieuw kopen
  • Tweedehands kopen
  • Huren
  • Leasen
  • Modellen direct beschikbaar
  • Onderhoud
  • 3 maanden garantie op tweedehands modellen
  • Aflevering in Den Haag

Neem nu contact op voor mee informatie

Zoekt u nog steeds naar een scootmobiel in Den Haag? Neem dan contact op met ons voor een aanbieding. Wij leveren dagelijks scootmobiels af en leveren ook service af wanneer dat nodig is.