Scootmobiel kopen, huren of leasen

Slide background
Slide background
Slide background

Als u op zoek bent naar een geschikte scootmobiel dan bent u op deze website aan het juiste adres. Of u nu een scootmobiel nodig hebt voor een korte of lange periode, bij ons kunt u altijd terecht voor het kopen, huren en leasen van een passende scootmobiel. Daarnaast hebben wij een groot aantal accessoires voor scootmobielen beschikbaar.

Groot assortiment

Wij zorgen er met onze apparatuur voor dat u mobiel kunt blijven en hebben een groot assortiment van scootmobielen die u niet alleen kunt kopen, maar ook kunt huren en leasen voor bepaalde periodes. Ons assortiment bestaat uit zeer comfortabele en moderne scootmobielen die eenvoudig door iedereen te besturen zijn. U heeft bij ons de keuze uit een aantal opvouwbare scootmobielen en vaste scootmobielen. De opvouwbare varianten zijn gemakkelijk op te vouwen en zijn eenvoudig te vervoeren met een auto. Zo kunt u uw scootmobiel overal mee naar toe nemen en bent u altijd op iedere locatie mobiel.

Profiteer van een groot gemak

Voor een vast laag bedrag per maand heeft u bij ons tevens de mogelijkheid om een scootmobiel te leasen. Bij dit bedrag is een verzekering, pechhulp met een vervangende scootmobiel en het onderhoud van het voertuig inbegrepen. Met het leasen van een scootmobiel hoeft u bij ons dus nergens meer naar om te kijken en profiteert u van een groot gemak.

Ontvang meer informatie!

Meer informatie over het kopen, huren en leasen van een scootmobiel in Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland, Rotterdam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zierikzee en de rest van Zeeland en Zuid-Holland kunt u vinden op deze website.