Scootmobiel kopen

Koop nu eenvoudig en snel uw scootmobiel

Een scootmobiel kopen kan gemakkelijk en snel via deze website. U heeft bij ons een ruime keuze aan scootmobielen die u kunt kopen. Wij hebben scootmobielen te koop in diverse prijsklassen en in allerlei vormen en maten. U kunt bij ons ongetwijfeld de scootmobiel kopen die bij u past. Bij ons kunt u overigens niet alleen nieuwe scootmobiel kopen, maar ook voor tweedehands scootmobielen bent u bij ons aan het juiste adres.

Profiteer van vele voordelen

Bij ons profiteert u van een groot aantal voordelen als u een scootmobiel gaat kopen. Dit zijn onder andere de volgende voordelen:

  • Alle scootmobielen kunt u bekijken en geheel vrijblijvend uitproberen in onze showroom (alleen op afspraak)
  • U vindt bij ons de goedkoopste scootmobielen van Nederland
  • Een gratis proefrit bij u thuis kunt u aanvragen via het contactformulier
  • Het plaatsen van een bestelling kan per e-mail, telefoon en via het contactformulier
  • U ontvangt vrijblijvend een deskundig advies op maat
  • Wij leveren uw gekochte scootmobiel in heel Nederland
  • De scootmobiel heeft u drie dagen na uw aankoop in huis

Sluit ook een voordelig onderhoudscontract af

Wanneer u besluit een scootmobiel te kopen dan kunt u bij ons tevens terecht voor een scootmobiel onderhoudscontract. Daarmee verzekert u zichzelf ervan dat uw voertuig altijd door een vakman wordt nagekeken en eventueel wordt gerepareerd. Hierbij maken wij enkel gebruik van originele onderdelen, zodat de kwaliteit van uw gekochte scootmobiel gewaarborgd blijft.

Komt u in aanmerking voor een Persoonsgebonden Budget (PGB)?

Als u in het bezit bent van een medische indicatie en in aanmerking komt voor het kopen van een scootmobiel via de gemeente dan kunt u voor een Persoonsgebonden Budget (PGB) kiezen. Met dit geldbedrag heeft u de mogelijkheid om zelf een scootmobiel te kopen en te onderhouden. Natuurlijk zijn hieraan een aantal voorwaarden gebonden, dus is het verstandig om u goed te laten informeren. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht als u een scootmobiel kopen gaat. Ons personeel kan u hier alles over vertellen en is u met veel plezier van dienst.

Scootmobielen kopen in heel Nederland

Wij komen vooral in de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Zo zijn wij regelmatig te vinden in Zierikzee, Vlaardingen, Spijkenisse, Rotterdam, Oud-Beijerland, Hellevoetsluis, Dordrecht, Den Haag en Barendrecht en omgeving, maar iedereen in heel Nederland kan bij ons terecht voor het kopen van een passende scootmobiel!

Op al onze scootmobielen bieden wij standaard 2 jaar garantie!