Scootmobiel leasen

Een scootmobiel leasen voor een scherpe prijs

Een scootmobiel leasen is een bijzondere constructie waarvoor u bij ons terecht kunt. Het is tegenwoordig erg lastig om een vergoeding te krijgen van de overheid om een scootmobiel aan te schaffen. Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om scootmobielen te leasen. Zo kunt u mobiel blijven, terwijl u geen torenhoge kosten kwijt bent voor de aanschaf van een dergelijk voertuig.

Profiteer van een groot aantal voordelen

Wanneer u besluit een scootmobiel te leasen, profiteert u van een groot aantal voordelen ten opzichte van het kopen van scootmobielen. Zo betaalt u een vast laag maandbedrag, zonder dat daar kosten voor reparaties en onderhoud bij komen. Dat betekent dat u door het voertuig te leasen uiteindelijk goedkoper uit bent en geen grote investering hoeft te doen. Bovendien bent u er zeker van dat u niet plotseling met vervelende verrassingen te maken krijgt. Wij zullen immers geen extra kosten in rekening brengen wanneer u een scootmobiel leaset. Wij hebben voor u de voordelen van lease op een rij gezet:

  • Gespreid betalen, zodat u geen groot geldbedrag in één keer kwijt bent
  • Geen extra kosten
  • Naar het onderhoud heeft u geen omkijken
  • U betaalt een vast laag bedrag per maandag
  • Ook zonder bijdrage van de overheid kunt u mobiel zijn
  • De keuze voor de scootmobiel is aan u
  • U kunt direct over uw voertuig beschikken

Scootmobiel leasen

Aantrekkelijke lease kortingen

Naast bovenstaande voordelen kunt u bij ons profiteren van aantrekkelijke lease kortingen. Zo hebben wij regelmatig acties en heeft u de mogelijkheid om voor een scherp tarief een scootmobiel te leasen met een bekende. Wanneer u immers samen een offerte aanvraagt, kunnen wij voor u een vaste lage prijs maken en betaalt u altijd het laagst mogelijke leasebedrag.

Een scootmobiel leasen in heel Nederland

U kunt bij ons voor een scherpe prijs een scootmobiel leasen in heel Nederland, maar het meest zijn wij te vinden in Zeeland en Zuid-Holland. Zo komen wij voor het leasen van een scootmobiel regelmatig in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Oud-Beijerland, Vlaardingen, Hellevoetsluis, Barendrecht, Spijkenisse en Zierikzee en omstreken.

Aarzel niet langer en ontdek de vele voordelen

Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden om een scootmobiel te leasen kunt u gerust contact met ons opnemen. Ga hiervoor naar onze contactgegevens of vul direct het contactformulier in op deze website. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en het antwoord geven op al uw vragen. Aarzel niet langer en ontdek de voordelen van een scootmobiel leasen nu zelf.