Scootmobiel Rotterdam

Een scootmobiel die u de vrijheid geeft

Bent u op zoek naar een scootmobiel in Rotterdam? En wilt u weten of kopen of huren voor u een optie is. Bij Scootmobielaanhuis kunt u scootmobiels kopen, huren en leasen. Wij hebben nieuwe en gebruikte scootmobiels in voorraad in Rotterdam en u kunt tevens bij ons terecht voor het onderhoud. Wij kunnen u huur contracten aanbieden voor korte en langere periodes en u kunt regelmatig gebruik maken van onze acties in Rotterdam. Lees verder hoe wij u de vrijheid terug kunnen geven met een scootmobiel van ons.

Een beste leverancier

Scootmobielaanhuis is niet zomaar een leverancier van scootmobielen. Wij zijn ook niet zomaar uitgeroepen als scootmobielwinkel van de maand April in 2014. Het betekent dat wij weten waar de rolstoel met hulpmotor aan moet voldoen. Wij begrijpen wat een invalide nodig heeft om zich zelfstandig te verplaatsen in Rotterdam en waar de rolstoel aan moet voldoen. Maak gebruik van onze kwaliteit en overtuig uzelf dat wij de leverancier zijn voor uw scootmobiel uit Rotterdam.

Nieuw of tweedehands kopen

Is een nieuwe scootmobiel in Rotterdam kopen voor u niet haalbaar na het wegvallen van het PGB? Daar hebben wij de oplossing voor, een tweedehands rolstoel met hulpmotor Wij hebben altijd modellen in voorraad die u op onze website te vinden zijn en uiteraard bent u van harte welkom om ze te komen bekijken in onze winkel. Op deze manier kunt u toch nog erg voordelig gebruik maken van dit buitengewoon handige invalide vervoermiddel.

scootmobiel in Rotterdam

Scootmobielen bij ons leasen of huren

Ja, u leest het goed, u kunt bij ons uw elektrische rolstoel leasen en huren als u dat wilt. Wij hebben diverse mogelijkheden voor u klaar liggen die het voor u mogelijk maken om voor een vaste maandelijkse prijs uw scootmobiel in Rotterdam tot uw beschikking te hebben. Het voordeel? Vaste maandelijkse kosten tegen een laag tarief. Wat wilt u nog meer? Een scootmobiel huren kan ook bij ons. U kunt bij ons voor korte en langere periodes huren waarbij u ook hierbij exact weet wat de maandelijkse kosten zullen zijn.

De mogelijkheden bij ons

  • Nieuw kopen
  • Tweedehands kopen
  • Huren
  • Leasen
  • Modellen direct beschikbaar
  • Onderhoud
  • 3 maanden garantie op tweedehands modellen

Neem nu contact op voor uw rolstoel

Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op. Zoekt u een scootmobiel in Rotterdam dan bent u bij ons aan het juiste adres. Overtuig uzelf van onze kracht en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden in Rotterdam. En u bent natuurlijk altijd welkom om eens een kijkje te nemen bij ons.