Scootmobiel Spijkenisse

De beste scootmobiel voor de beste prijs

Bent u invalide en zoekt u een scootmobiel in Spijkenisse? En wilt u naast kopen ook de mogelijkheid tot huren of leasen hebben? Kijk dan op onze website voor onze aanbiedingen. Want Scootmobielaanhuis is dé leverancier voor nieuwe of gebruikte scootmobielen. En naast kopen kunt u bij ons ook een scootmobiel huren voor een korte of langere periode. Lees verder op onze website over de mogelijkheden die wij aanbieden.

scootmobiel Spijkenisse

Een top klasse dealer

Scootmobielaanhuis is niet zomaar de eerste de beste dealer voor een scootmobiel in Spijkenisse. Wij leveren alleen maar de top klasse modellen en leveren daar ook nog eens de beste garantie en service op. Wij zijn dan ook niet voor niets uitgekozen tot scootmobielwinkel van de maand April in 2014. Zoekt u dus een scootmobiel in Spijkenisse dan bent u bij ons aan het juiste adres aangekomen.

Niet alleen nieuw maar ook gebruikt

Een nieuwe scootmobiel kopen is niet voor iedereen weggelegd. Daarom bieden wij ook gebruikte scootmobiels aan voor de beste prijzen. Onze gebruikte scootmobiels zijn allemaal nagekeken en indien nodig gereviseerd. En u krijgt van ons 3 maanden garantie op het vervoermiddel. Dat is nog eens mooi meegenomen. En ook voor de tweedehands modellen geven wij de service dat wij deze komen afleveren in Spijkenisse indien u dat wenst.

Leasen of huren

U dacht zeker dat leasen alleen maar kan met auto’s. Fout gedacht want ook bij ons kunt u leasen. Wij hebben hier diverse mogelijkheden voor waar u de keuze uit kunt maken die voor u het beste uitpakt. Maak gebruik van het voordeel van de vaste kosten die u maakt bij leasen en huren. U weet elke maand wat u betaald, heeft geen zorgen over het onderhoud en u bent verzekerd van een invalide vervoermiddel waar u dagelijks mee de weg op kunt in Spijkenisse en welke in goede staat verkeerd.

De mogelijkheden die wij aan kunnen bieden

Hieronder kunt u een opsomming lezen welke mogelijkheden wij allemaal aan kunnen bieden.

  • Nieuw kopen
  • Tweedehands kopen
  • Huren
  • Leasen
  • Modellen direct beschikbaar
  • Onderhoud
  • 3 maanden garantie op tweedehands modellen
  • Aflevering in Spijkenisse op elke locatie

Neem nu contact op voor de mogelijkheden

Zoekt u nog steeds naar een scootmobiel in Spijkenisse? Doe dat niet langer en neem contact op met ons. Wij kunnen u exact uitleggen wat de mogelijkheden zijn en u zult ontdekken dat wij dé leverancier zijn in Spijkenisse om uw scootmobiel te leveren. En uiteraard bent u welkom om bij ons langs te komen om zelf de modellen te zien en te proberen.