Scootmobiel Vlaardingen

Zorgeloos rijden met onze scootmobiels

Bent u invalide en zoekt u naar een scootmobiel in Vlaardingen waarmee u zorgeloos kunt rondrijden? En zoekt u eventueel ook mogelijkheden om het scootmobiel te huren of te leasen? Neem dan eens contact op met Scootmobielaanhuis voor een messcherpe aanbieding. Wij zorgen ervoor dat u dagelijks de vrijheid krijgt in Vlaardingen met uw vervoermiddel. Wij leveren een top service aan en al onze modellen voldoen aan de strengste eisen. Maak gebruik van deze kwaliteiten en neem vandaag nog contact op met ons.

De scootmobielwinkel met klasse

Wij zijn niet zomaar een scootmobielwinkel. We zijn een hele goede en een hele bekende. Want wij zijn uitgeroepen tot scootmobielwinkel van de maand april in 2014. Dat zegt toch wel wat over ons. En wij houden het ook graag zo. Een tevreden invalide klant die met plezier rond kan rijden in Vlaardingen doet ons nu eenmaal veel genoegen. Sluit u aan bij al degenen die u voor zijn gegaan en al ervaren hebben hoe goed onze service is en schaf ook bij ons uw scootmobiel aan.

Nieuw of tweedehands kopen

Bij Scootmobielaanhuis kunt u naast een nieuwe ook een mooie tweedehands kopen. Wij hebben diverse modellen in voorraad die wij meteen kunnen afleveren in Vlaardingen.
Wanneer u dus een scootmobiel in Vlaardingen zoekt dan weet u dat wij degenen zijn die het voor u kunnen verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden of kies op de website het model uit dat u aanspreekt en verzeker u van een top klasse scootmobiel waarmee u zorgeloos kunt rondrijden.

Scootmobiel in Vlaardingen kopen

Denk ook eens aan leasen of huren

Waarom zou u kopen als huren of leasen ook tot de mogelijkheden behoren. Een scootmobiel in Vlaardingen huren geeft veel voordelen. Wij regelen het onderhoud, u bent verzekerd van een goed werkend model en u weet exact wat u betaald over de verhuur periode. Leasen geeft ook haar voordelen. U heeft geen onderhoudskosten, u weet wat u per maand betaald en u rijd in principe met een lease contract een nieuw scootmobiel in Vlaardingen. Wat wilt u nog meer?

Wat zijn onze mogelijkheden

Hieronder kunt u een opsomming lezen wat er allemaal mogelijk is bij ons.

  • Nieuw kopen
  • Tweedehands kopen
  • Huren
  • Leasen
  • Modellen direct beschikbaar
  • Onderhoud
  • 3 maanden garantie op tweedehands modellen
  • Aflevering in Vlaardingen

Neem nu contact op met ons voor meer info

Wilt u meer informatie? En bent u nog steeds op zoek naar een scootmobiel in Vlaardingen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij geven u exact aan wat u van ons kunt verwachten en wij kunnen u een aanbieding doen die kan wedijveren met de beste aanbiedingen die er te krijgen zijn.