Scootmobiel Zeeland

De beste scootmobielen kopen of huren

Bent u invalide en woont u in Zeeland? En bent u op zoek naar een dealer die de beste scootmobiel in Zeeland kan leveren voor de beste prijs? Neem dan contact op met Scootmobielaanhuis voor de mooiste aanbiedingen. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte scootmobielen aan in Zeeland en tevens kunt u bij ons huren of leasen. Profiteer van onze aanbiedingen en lees verder om te weten te komen wat wij allemaal aanbieden.

Dealer van de maand april in 2014

U leest het goed, Scootmobielaanhuis is verkozen tot dealer van de maand April in 2014. En dat verrast ons niet want wij weten al veel langer dat onze klanten buitengewoon tevreden zijn over ons. Want service, kwaliteit en de beste scootmobielen staan bij ons hoog in het vaandel. En dat laten we zo. Profiteer daarvan door bij ons uw scootmobiel in Zeeland aan te schaffen of te huren. En om de daad bij het woord te pakken leveren wij uw scootmobiel ook af op elke locatie in Zeeland.

Koop een occasion bij ons met 3 maanden garantie

Heeft u niet de middelen om een nieuwe scootmobiel in Zeeland te kopen? Koop dan een tweedehands model bij ons.
Wij hebben een groot assortiment in huis die wij meteen kunnen afleveren en u krijgt bij ons 3 maanden garantie.Rij zorgeloos rond met een door ons geleverd scootmobiel in Zeeland.

Scootmobiel kopen in Zeeland

Waarom niet leasen of huren

U kunt niet alleen kopen bij ons maar u kunt ook huren. Een scootmobiel huren of leasen geeft nogal wat voordelen. Geen onderhoudskosten, vaste maandlasten en de zekerheid van een scootmobiel die regelmatig nagekeken is en geen mankementen vertoont. Pak het voordeel van onze messcherpe huur en lease tarieven.

Wat zijn onze mogelijkheden
Hieronder kunt u een opsomming lezen wat er allemaal mogelijk is bij ons.

  • Nieuw kopen
  • Tweedehands kopen
  • Huren
  • Leasen
  • Modellen direct beschikbaar
  • Onderhoud
  • 3 maanden garantie op tweedehands modellen
  • Aflevering in Zeeland op elke locatie

Neem nu contact met ons op

Zoekt u naar een scootmobiel in Zeeland geleverd door een dealer met de beste service en de beste prijzen? Neem dan contact op met ons. Wij laten u dan exact weten wat wij voor u kunnen betekenen, wij geven u een messcherpe offerte voor een eventuele huurperiode en wij geven u ook na de koop de beste service die er maar te krijgen is.