Scootmobiel Zuid-Holland

Vrij bewegen met uw scootmobiel

Bent u op zoek naar een scootmobiel in Zuid-Holland en zoekt u bij voorkeur een model dat geleverd kan worden door een ervaren specialist? En bent u aan het twijfelen tussen een nieuwe of een gebruikte. Neem dan maar eens contact op met Scootmobielaanhuis. Want wij kunnen uw scootmobiel in Zuid-Holland leveren voor de beste prijzen. En dat doen we niet alleen voor nieuwe scootmobiels maar ook voor gebruikte. Ziet u zowel een nieuwe als een gebruikte niet zitten? Dan kunt u bij ons ook huren of leasen. Lees verder over de mogelijkheden.

Een beste leverancier

Scootmobielaanhuis is niet zomaar een leverancier van scootmobielen. Wij zijn ook niet zomaar uitgeroepen als scootmobielwinkel van de maand April in 2014. Het betekent dat wij weten waar de rolstoel met hulpmotor aan moet voldoen. Wij begrijpen wat een invalide nodig heeft om zich zelfstandig te verplaatsen in Rotterdam en waar de rolstoel aan moet voldoen. Maak gebruik van onze kwaliteit en overtuig uzelf dat wij de leverancier zijn voor uw scootmobiel uit Rotterdam.

Een nieuwe of een gebruikte

Niet iedereen kan een nieuwe scootmobiel kopen. Wij bieden daarom in goede staat verkerende scootmobiels aan voor de beste prijzen. Al onze tweedehands exemplaren zijn grondig nagekeken en indien nodig gereviseerd.

Wij hebben zowel de nieuwe als de gebruikte scootmobiels in voorraad zodat wij direct kunnen leveren in Zuid-Holland wanneer u uw keuze gemaakt heeft.

scootmobiel Zuid-Holland

Onze lease en verhuur mogelijkheden

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u helemaal niet wilt kopen maar dat u een tijdelijke oplossing zoekt. Ook daar hebben wij aan gedacht. U kunt in Zuid-Holland een scootmobiel huren of leasen bij ons. Het voordeel? Lage kosten die ook nog eens zo klip en klaar zijn. U weet bij aanvang van de huur of de lease wat u per maand betaald. Wel zo gemakkelijk en ook nog eens voordelig.

Wat zijn onze mogelijkheden

Hieronder kunt u een opsomming lezen wat er allemaal mogelijk is bij ons.

  • Nieuw kopen
  • Tweedehands kopen
  • Huren
  • Leasen
  • Modellen direct beschikbaar
  • Onderhoud
  • 3 maanden garantie op tweedehands modellen
  • Aflevering in Zuid-Holland op elke locatie

Informeer nu naar de mogelijkheden

Informeer nu naar de mogelijkheden

Zoekt u nog steeds naar een scootmobiel in Zuid-Holland? neem dan contact met ons op voor een aanbieding. Wij kunnen uw scootmobiel leveren op elke gewenste locatie in Zuid-Holland, u krijgt van ons uitleg hoe u met het vervoermiddel moet omgaan en u krijgt van ons een top service die altijd voor u klaar staat.