Tweedehands scootmobielen

Een tweedehands scootmobiel die u de vrijheid geeft

Bent u op zoek naar een scootmobiel in Rotterdam? En wilt u weten of kopen of huren voor u een optie is. Bij Scootmobielaanhuis kunt u scootmobiels kopen, huren en leasen. Wij hebben nieuwe en gebruikte scootmobiels in voorraad in Rotterdam en u kunt tevens bij ons terecht voor het onderhoud. Wij kunnen u huur contracten aanbieden voor korte en langere periodes en u kunt regelmatig gebruik maken van onze acties in Rotterdam. Lees verder hoe wij u de vrijheid terug kunnen geven met een scootmobiel van ons.

Een beste leverancier

Scootmobielaanhuis is niet zomaar een leverancier van scootmobielen. Wij zijn ook niet zomaar uitgeroepen als scootmobielwinkel van de maand April in 2014. Het betekent dat wij weten waar de rolstoel met hulpmotor aan moet voldoen. Wij begrijpen wat u nodig heeft om zelfstandig te verplaatsen in Rotterdam en waar de scootmobiel aan moet voldoen. Maak gebruik van onze kwaliteit en overtuig uzelf dat wij de leverancier zijn voor uw tweedehands scootmobiel in Rotterdam.

Nieuw of tweedehands scootmobiel kopen

Is een nieuwe scootmobiel kopen voor u niet haalbaar na het wegvallen van het PGB? Daar hebben wij de oplossing voor u, een tweedehands scootmobiel. Wij hebben altijd modellen op voorraad die u op onze website kunt terugvinden. Uiteraard bent u van harte welkom om langs te komen in onze winkel. Via deze manier kunt u erg voordelig gebruik maken van dit buitengewoon handige vervoermiddel.

Scootmobielen bij ons leasen of huren

Ja, u leest het goed, u kunt bij ons uw scootmobiel leasen en huren als u dat wilt. Wij hebben diverse mogelijkheden voor u. Wilt u tegen een vaste prijs prijs uw scootmobiel in Rotterdam tot uw beschikking te hebben? Het voordeel? Vaste lage kosten per maand.

Wat wilt u nog meer? Een scootmobiel huren kan ook bij ons. U kunt bij ons voor korte en langere periodes huren waarbij u ook hierbij exact weet wat de maandelijkse kosten zullen zijn.

De mogelijkheden bij ons:

  • Nieuw kopen
  • Tweedehands kopen
  • Huren
  • Leasen
  • Modellen direct beschikbaar
  • Onderhoud
  • 3 maanden garantie op tweedehands modellen

Tweedehands scootmobielen

Neem nu contact op voor uw rolstoel

Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op. Zoekt u een tweedehands scootmobiel in Rotterdam dan bent u bij ons aan het juiste adres. Overtuig uzelf van onze kracht en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden in Rotterdam. En u bent natuurlijk altijd welkom om eens een kijkje te nemen bij ons.